PVF Entreprenad

PVF Entreprenad är ett specialutvecklat dataprogram som ger dig en enklare väg till godkända kvalitets- och miljöplaner.

I AB 04 (Allmänna bestämmelser för byggnads-, anläggnings- och installationsentreprenader) framgår att entreprenören skall upprätta en kvalitetsplan och en miljöplan sedan avtal har ingåtts. Alla tjänar på en bra plan, men ibland tar upprättandet lite mer tid än önskat.

Ett redskap som gör jobbet
För att underlätta och effektvisera arbetet med en sådan plan och för att säkra att kvalitets- och miljöarbetet håller en god standard, erbjuder vi PVF Entreprenad. Det är ett dataprogram som behandlar kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt digital lagring av hela projekt. Med PVF Entreprenad har företaget ett redskap som i princip sköter varje projekt enligt AB04 2:2. På bara 5 minuter kan du via formulär upprätta en godkänd kvalitets- och miljöplan. En plan som dessutom är enkel att följa under arbetets gång.

Enkelt och anpassat
PVF Entreprenad är helt anpassat för plåtslageri, ventilation och smide och innehåller därför endast funktioner som är relevanta för branschen. Det gör programmet lätt att lära sig och enkelt att hantera. Med vår support blir startsträckan mycket kort. Målet är att fortsätta utveckla PVF Entreprenad mot ett komplett system för projekthantering och byggsamordning.

PROVA PÅ!
Vill du veta mer om funktioner och innehåll? Kontakta oss för att testköra PVF Entreprenad, det är helt kostnadsfritt!
 

Skicka en intresseanmälan:

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort för mer information och en eventuell demovisning.För mer information PVF Entreprenad kontakta
Patrik Calén, kontaktuppgifter finner du ovan.